Cover girl – Intervju

När jag var mitt i sykaoset inför Fresh fish så kontaktade Gp (Göteborgs Posten) mig och frågade om de fick komma hem till mig och göra ett reportage. Det kan man ju inte tacka nej till, hur mycket man än har att göra. Så jag fick snabbstäda, fläta upp håret och låtsas att jag hade all tid i världen för några timmar.

Här nedan ser ni resultatet, om ni råkat missa det. Det roligaste av allt var nog att hamna på förstasidan. Inte för att jag själv lade märke till det, men ändå.

Vill du läsa artikeln går det att förstora sista bilden genom att högerklicka på den och välja att öppna i nytt fönster.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2012-10-11

Lämna en kommentar