Om mig

Rebecca Martinsson heter jag och bor i Göteborg med man och barn. Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Jag började studera Mode- och Design på Folkuniversitetet och fortsatte studera två år på Tillskärarakademin här i Göteborg. Först Mönsterkonstruktion med sömnad och sedan Direktris-utbildningen där jag även fick praktikplats på MQ:s huvudkontor. Allt mycket lärorikt.

Efter skolan läste jag lite internetbaserade kurser och lärde mig bildredigering, vilket jag haft mycket användning för.

Efter att ha lärt mig det mesta inom konfektionsbranschen så kände jag för lite mer fritt och kreativt arbete, jag hade även fått upp ögonen för smyckesdesign, så startade jag företag och webshoppen Beccadesign.se. Jag bloggar även här på designbecca.se, bland annat in sömnad, DIY, inredningstips, skönhetsguider om mascara, hudvårdsrutiner m.m.

Här kan du läsa en liten intervju om mig!

Här är ännu en liten intervju.

Kontakta mig här:

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Om Becca

  Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

  Inlägget senast uppdaterad: 2022-10-25

  9 svar på ”Om mig”

  1. Hej Rebecca! Jag har googlat omkring lite för att hitta människor som syr sina kläder själva och så hittade jag dej! Jag syr själv också. Jag har ingen utbildning inom varken design, sömnad eller mönsterkonstruktion. Men är självlärd och allt jag gör är min egen design. Kolla gärna in min blogg på adressen http://www.me-matilda.blogspot.com.

   Din nyårsklänning var väldigt fin! Jag önskar att jag också kunde en så proffsig arbetsprocess! Lycka till med framtiden 🙂

   /Matilda

   Svara
  2. Hei.

   Ser du har salg på Tradera, men lurer på om det er mulig å kjøpe smykker direkte av deg? De var superskjønne!!

   Tina

   Svara
  3. Hej!
   Ja, det går bra att köpa direkt av mig!
   Skicka bara ett mail och säg vad du är intresserad av så ska jag se om jag har något på lager, eller om du vill göra en special beställning så går det bra också. Så återkommer jag med pris och betalnings info.:)
   Rebecca

   Svara
  4. Har precis fått mina örhängen levererade (prinsesstårta, muffins, punschrulle och hamburgare) och jag är helt förälskad!! Jag kommer verkligen att rekommendera din hemsida. Idag fredag har jag prinsesstårtorna på mitt mycket mansdominerade jobb.. får se ifall någon vågar kommentera. //Cicci

   Svara
  5. Hej!
   Grym du är, otroligt roligt med nya talanger!
   Jag måste fråga, hur gammal är du?
   Keep up the good work, ser otroligt bra ut!
   / Lill

   Svara
  6. Å vilka underbara smycken du gör! Kommer definitivt beställa någon med en gång!
   Så glad att jag lyckades hitta in på denna sida!
   Kram

   Svara

  Lämna en kommentar