Nio dagar på Koh Phi Phi Don
Nu är vi halvvägs in i semestern i Thailand och det har gått med en rasande fart. Vädret har vart strålande bortsett ifrån två korta skurar och lite blåst. …
Nu är vi halvvägs in i semestern i Thailand och det har gått med en rasande fart. Vädret har vart strålande bortsett ifrån två korta skurar och lite blåst. …
Visst är det gott med Indisk mat! Men utan Naanbrödet är det ju faktiskt lite tråkigt. Eftersom jag inte äter gluten så krånglar det till det ibland, men så här …
Fröknäckebröd har ju blivit riktigt poppis på senare tid och man kan variera knäckebrödet i det oändliga! Inte så konstigt att det är så populärt då det är ruskigt gott …
Chicken island är en av de första ställena vi åkte till när vi anlänt till Thailand. Vi bodde då i Ao nang och tog en dagstur till den lilla ön …
Eftersom jag inte äter gluten längre är det lite trixigt att få tag på semlor. I julas var jag duktig och gjorde glutenfria lussekatter som fortfarande ligger i frysen. Det …
I slutet av april var jag i Marsielle en långhelg. Eftersom jag ligger en hel del efter med bloggandet så låtsas vi nu att det är vår! Det var mellan …
Det blev visst en spontan ofrivillig bloggpaus! Men det positiva med det är att jag har väldigt mycket att skriva om och vet knappt vart jag ska börja. Men jag …
Visserligen är påsken över för denna gången, men lite tips inför nästa år skadar väl knappast! I lördags bakade jag påskbakelser, de enda påskbakelser som jag känner till är den …
Koka hjärtformade ägg och bjud på i påsk! Allt du behöver är ägg, en mjölkkartong, ätpinnar och gummiband. Läs guiden hur du gör här. #28
Istället för att hitta på nya recept så kan man ändra utseendet på maten istället. Det här är ett urval av vad jag har sysslat med i köket den senaste …