50-tals vintage frisyr

Jag har spelat in en liten tutorial-film om hur jag gör min vintage frisyr med 50-tals snuffor i håret. Denna frisyr går ju att variera hur mycket som helst. Antingen kan man nöja sig med en snurra och utsläppt hår eller göra flera snurror och sätta upp håret eller locka de hår som inte är uppsatt. Detta är en variant som jag kom på under filmandets gång.

Hoppas att ni gillar den!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2016-12-26

4 svar på ”50-tals vintage frisyr”

  1. Ska försöka ge mig på de där !” såg ganska lätt ut ! :Pblire bra om man lockar resten av håret om man vill ha uutsläppt ? Tack !

    Svara

Lämna en kommentar