Det är alltid väääldigt stressigt inför en långresa och mycket jobb som ska bli gjort innan, men när man väl sitter på flygplanet finns det inte mycket man kan göra och det är faktiskt en bra start med lite påtvingat lugn. Inte för att det är så kul direkt att sitta på ett trångt flygplan i 11 timmar men jag tycker ändå att det är en bra start på semestern.

Vi flög vid en väldigt behaglig tid, klockan 18 skulle planet lyfta, men det blev lite förseningar så vi kom iväg strax efter 18.30.

Leo lekte, tittade på film och åt mat, sedan somnade han vid 10 och vaknade vid 04. Jag önskar att jag kunde säga detsamma om mig men jag nickade bara till några gånger så det blev en kämpig dag.

Men vart är vi då? Kanske ni undrar… och det blev såklart Thailand och Krabi i år igen. Vi kollade lite olika alternativ men när vi hittade ett direktflyg från Göteborg till Krabi så kändes valet ganska enkelt. Det stod en Taxi och väntade på oss när vi kom fram till flygplatsen som körde oss till första hotellet på Koh Lanta.

Högt upp på Klong Dao beach bor vi på ett väldigt fint och mysigt hotell. Det bästa med vårat rum är den lilla jacuzzin på terassen. Väldigt skönt att hänga på ”rummet” och ändå kunna svalka sig och Leo tycker att det är superkul att sitta där på kanten och leka i vattnet.

Den första dagen handlar mest om att försöka ställa om dygnet, men det känns ändå ganska hoppfullt. Jag och Leo har just nu exakt samma dygnsrytm och vaknade kl 24 i natt efter att ha sovit i fyra timmar. Vi satt uppe och lekte i fyra timmar och somnade sedan om några timmar till. Jag hoppas att det har ordnat upp sig tills imorgon 🙂 

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here