Becca design återförsäljare

butik-kubikÄntligen har Becca design en återförsäljare i Göteborg igen! Närmare bestämt hos Butik kubik på Tredje långgatan. Där hittar ni mina handgjorda smycken i form av godis, bakverk och annat smått och gott. Så bor ni i Göteborg och vill se smyckena ”live” så är det bara att titta förbi.

Butik kubik säljer mängder med snygga grejer och riktar in sig på småskaligt producerade smycken och kläder ifrån svenska designers, så det är inte värt att missa.

Jag kommer att ha min egen fysiska butik tillfälligt stängd pga mammaledighet, har även något längre leveranstider på nätet tills vidare. Så har ni bråttom och är ute efter mina handgjorda smycken så är det smidigt att köpa direkt hos mina återförsäljare!

 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2015-03-04

2 svar på ”Becca design återförsäljare”

  1. Du har lagt upp ett mönster på en virkad babyromper men det är på engelska har du inte det på svenska Tacksam för svar

    Svara
    • Det är en annan tjej som har gjort själva beskrivningen, så tyvärr har jag inte det! Kanske kan man använda google translate på något sätt?

      Svara

Lämna en kommentar