Vi var ju i Paris i en vecka och jag tog huur många bilder som helst. Jag tänkte visa er mina favoriter men även det blev lite för många, därför har jag delat upp det lite och först ut är Eiffeltornet!

Klicka på bilderna för att förstora!

Eiffeltornet var en skräckblandad förtjusning för min del. Jag har en ryslig höjdskräck och hade samtidigt gått med på att åka ända högst upp, det såg ju inte sååå högt ut från marken.

Men redan när vi ställt oss i hissen hade jag ångrat mig, när vi gick ut på andra våningen för att byta till hissen som går till våning tre höll jag på att svimma. Men eftersom vi redan köpt biljetter var det bara att ställa sig i kön till hissen.

Undertiden vi stod i kön hade jag börjat vänja mig vid höjden och kunde till och med stå vid kanten och kika på utsikten. Jag överlevde hissfärden upp till tredje våningen genom att blunda. Men tyckte inte det var så farligt när vi väl kom ur hissen. Det var lite för högt för att förstå hur högt det egentligen var.

Jag var väldigt glad för att komma ner till marken igen, men det var ändå värt att ha upplevt höjden.

Eiffeltornet var faktiskt mycket häftigare i verkligheten och måste verkligen upplevas. Missa då inte att även besöka det när det blivit mörkt!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here