Kände ett plötsligt behov av ett par vita skor! Men jag är ju inte den som köper kläder eller skor i första hand, utan kollar först vad jag kan hitta hemma.

Jag hittade ett par riktigt slitna kängor, jag funderade på att slänga dom men kände att jag ville ge dom en chans till.

Jag åkte ner till stan och köpte den billigaste vita sprayfärgen jag kunde hitta. Har ingen aning om denna sprayfärgen verkligen är den bästa för detta ändamålet men.

Jag använde en sopsäck som underlag och började spraya kängorna. Först stod jag inomhus men det stank en del så flyttade ut på balkongen istället.

Tänk på att spraya många tunna lager för annars börjar det lätt rinna. Skorna bör även vara rätt stela, annars spricker färgen.

Jag sprayande kängorna i säkert 20-30 lager. Färgen torkar jätte fort, men var noga med att det faktiskt har torkat innan du börjar med nästa lager och se till att komma åt alla skrymslen. Färgen kommer spricka lite då man måste röra på fötterna, men förhoppningsvis ser det snyggt ut ändå. Annars får man väl ha sprayflaskan i väskan!

Vita och fina kängor! En klar förbättring sedan innan enligt mig. Ska bli spännande att se hur länge de ser så här fina ut.

Skorna fick även gå ut på en liten promenad.

2 COMMENTS

  1. Åh! jag har precis likadana kängor som jag också vill färga vita!
    Hur funkade denna spray för dig? sprack det senare? eller flagnar det?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here