Jag har äntligen gjort klart mitt första riktiga bebis-mönster! Har gjort lite halvdant innan och mest improviserat när jag har sytt bebiskläder. Men nu har jag alltså konstruerat en bebis body. Resultatet av provsömnaden ser ni ovan!

Broderade till och med på min nya symaskin för att se hur det går att brodera på ett trikåtyg. Det var svårare än jag hade tänkt men man får nog välja sina motiv och inte ta ett som är för detaljerat eller för tätt. Tyget är så mjukt och elastiskt att det lätt går hål på det, även om jag använder ett hårt mellanlägg.

Om ni är intresserade av att köpa mitt mönster så hittar ni det här! Då ingår storlek 50/56 – 74/80, med en utförlig sömnadsbeskrivning.

Annars så bjuder jag på mönstret till bodyn i storlek 50/56, men endast mönstret.

Viktig info: Sömsmån ingår inte i mönstret, så lägg till 0,5- 1 cm runtom förutom där annat anges.

Klicka här för att få PDF-filen med gratis mönster att skriva ut (du behöver fylla i din e-post)!

Var noga med att kontrollera så att utskriften blir i 100% (kontrollmät även den lilla rutan efter att du skrivit ut).

Tidigare inläggLyxig och nyttig frukost
Nästa inläggLite smak av sommar & god mat

4 COMMENTS

  1. Hej!
    Har laddat ner bodyn och undrar om du har mönster till tights/mjukisbyxor också? Har du mindre storlekar på den långärmade t-shirten? Det behöver inte vara gratis mönster. V.h Kim Grahn

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here