Då går vi in i vecka 26 och jag ser ju fortfarande ganska glad ut! Men nu börjar det bli lite jobbigt faktiskt, inte varje dag men får ibland sådan foglossning att jag måste ligga ner. Men den är inte i närheten av så illa som sist så då får man vara glad! 

Vid förra graviditeten så tyckte jag vid den här tiden att det inte var så lång tid kvar av graviditeten, men så känner jag verkligen inte nu! Det känns som en evighet kvar samtidigt som tiden går väldigt fort. Jag tror att jag kände lite mer stress att hinna med så mycket jag bara kunde innan bebisen kom, för jag hade inte någon aning om hur mycket tid jag skulle ha sen. Den här gången utgår jag ifrån att det blir en lika lugn bebis som Leo och då blev jag uttråkad för han sov så mycket om dagarna. Kan också vara en efterkonstruktion men jag låter det vara så 🙂

Det lutar dock åt en liten vilding med tanke på vilket liv det är där inne i magen! 

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here