Jag är totalt insnöad på gult, framför allt gula kläder. Helst i kombination med vitt och marinblått. Det är svårt att förneka då alla tyger jag köper eller kläder jag tycker är fina är just gula. Kanske för att det är rätt svårt att få tag på. Varken gula kläder eller gula tyger. Men vem vet, kanske ligger det rätt i tiden? Det känns i alla fall väldigt vårigt!
blogg 015
En nysydd gul klänning som är lite vintage-träningsjacka-inspirerad. Kan ni se det? Det gula tyget var ett foder till en långklänning som mamma sytt på 70-talet. De vita ränderna på magen är skinnimmitation och de blåa passpoalerna är ett trikåtyg.
blogg 017
Det blev lite klumpigt med skinnimmitationen men rätt snyggt ändå. Klänningen knyts framtill och har en liten söt krage.
blogg 021
Det var hemskt svårt att sy alla passpoalerna så att de blev jämna. Det blev dom ju inte heller, men någorlunda. Det hade kanske vart enklare ifall tygerna var av samma material.
blogg 045
Ville passa på att visa er mina senaste tyginköp för att intyga att de följer samma färgtema. Såklart helt omedvetet. Jag ska våga mig på att sy ett par jeans i ett av jeanstygerna. Jag har gjort det några gånger tidigare fast de har aldrig gått att använda pga tokdålig passform. Men jag ska ta till ett smart knep som jag ska visa er. Håll tummarna för att det blir bra!

#6

2 COMMENTS

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here