Hembakade miniatyrer

  

Och så var den äntligen här! Ett rykande färskt nummer av Hembakat med en lång intervju om mig och mina smycken. 

Det var i december som ett glatt och trevligt gäng var här och intervjuade och fotade mig i flera timmar. Jag var trött efter att ha stått på marknad i två veckor och knappt sovit något ( vilket syns på bilderna) men oj så bra resultatet blev! Det gjorde ett strålande jobb och jag är så glad att jag blev tillfrågad att vara med i Sveriges största baktidning!! Så iväg med er och köp det senaste numret som finns ute i butik nu.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2016-12-26

Lämna en kommentar