Intervjuad av Solo

Blev intervjuad av Solo för ett tag sedan. Om att vara ung och att våga starta eget företag. Nu finns tidningen äntligen att köpa i butik, känns lite konstigt att se sig själv i tidningen men kul!

I november fick jag ett mail ifrån en tjej som jobbar på Solo och undrade om jag ville ställa upp på en intervju, det gällde en artikel om att vara ung och egenföretagare. Det kan man såklart inte tacka nej till. Så veckan därpå ringde hon upp mig på en telefonintervju. Frågorna handlade om hur det kom sig att jag tog steget att starta eget, vad som vart den största utmaningen och vad jag har för tips till andra unga som vill starta eget.

Lite svårt att fota en tidning men man kanske kan se lite iaf.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2011-01-23

2 svar på ”Intervjuad av Solo”

Lämna en kommentar