Jag har bestämt mig!

Det började som en liten ironisk tanke, men det kanske inte var så tokigt ändå? Nu har jag bestämt mig!

Från och med idag kommer jag inte att köpa några kläder vare sig till mig eller Leonard, för jag ska SY!! Men eftersom jag inte vet hur jobbigt detta att kommer bli så har jag tidsbegränsat det till årsskiftet. Såklart finns det undantag som ytterplagg, vi får se, kanske får jag för mig att sy även det…

Men jag har ju ett mål med detta ”sparande”, eller snarare tre mål: 

  1. Jag vill tvinga mig själv till att sy mer för det är så kul!
  2. Det blir inte en massa okynnes shoppande bara för att, utan lite mer planerande.
  3. Jag vill köpa en ny symaskin.

När jag var 13-15 år så sydde jag alla mina kläder själv. Jag återanvände många gamla kläder som jag färgade, gjorde batik på och sedan sydde om. Allt blev väldigt unikt och det var det bästa jag visste, att komma hem från skolan och sätta mig framför symaskinerna. 

Men nu har jag blivit lite för bekväm av mig, det är ju så mycket enklare att bara köpa kläder lite snabbt. Men när man väl kommer in i sömnaden så ser man ju inte det som förlorad tid direkt utan det bästa nöje man kan tänka sig! Och dessutom får man snygga och unika kläder på köpet som faktiskt PASSAR! 

Tror ni jag klarar det?

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2017-09-04

Lämna en kommentar