För några veckor sedan var vi på bröllop. Självklart hade jag sytt min klänning (bild kommer) men hade inga lämpliga skor att ha på mig. Kände att det var lite onödigt att köpa ett par för att endast använda en gång, så jag rotade lite i garderoben och hittade ett par skor jag aldrig använder.

Men eftersom min klänning var ljusrosa tyckte jag inte att det passade sig att ha svarta skor till. Men jag hade ju redan en sprayburk med vit färg sedan innan, så jag tänkte att så svårt kan det väl inte vara att göra om dom lite.

Så jag började klippa bort onödiga delar på skorna.

Sydde ett litet spänne som jag sedan sydde fast på skorna. Satte även fast en tryckknapp så man lätt kunde komma i och ur skorna.

Sprayade såklart tusen lager vit färg och vips!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here