Lyckes smycke & present i Lysekil

För er som har vägarna förbi Lysekil så har Becca design en återförsäljare där! På Kungsgatan ligger Lyckes smycke & present, det får ni inte missa. Här ser ni lite bilder ifrån mitt senaste besök hos dom.
IMG_2526.JPG

IMG_2525.JPG

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2014-11-11

2 svar på ”Lyckes smycke & present i Lysekil”

  1. Hej! Jättefina grejer du gör i fimolera. Jag vill själv testa mig på att göra minikakor och godis. Därför tänkte jag fråga dig om en sak. När du har penslat på pastellfärg på ex en bulle för att den ska få lite färg, räcker det då med att ha leran i ugnen som vanligt eller bör man ha lack på efteråt för att färgen ska sitta kvar. Hoppas det är okej att jag frågar.

    Svara
    • Hej! Tack så hemskt mycket! Jag brukar lacka i princip alla smycken för jag vågar inte chansa. Men vet egentligen inte om det behövs.

      Svara

Lämna en kommentar