Det är sällan jag blir lyrisk över någon hårvårdsprodukt men detta var något utöver det vanliga. Jag var i Thailand för några veckor sedan och när man solar och badar hela dagarna så blir håret minst sagt risigt. Jag var rätt desperat och köpte kokosnötsolja! Jag sprayade det i håret på kvällen och hade det i under natten. När jag sedan sköljde ur håret dagen därpå var håret helt fantastiskt, det var glansigt och mjukt som aldrig förr. Så det fungerar som en inpackning men är helt naturlig och inga konstiga ämnen som egentligen förstör håret.

20140308-235958.jpg
Inte nog med det, man kan använda kokosnötsoljan på huden, ansiktet och såklart går den att äta. Men något jag blev lite fascinerad över var att i Thailand så var kokosnötsoljan flytande. När vi kom hem till Sverige så var den hård! Det visade sig att den ändrar form när den är kall ( svalare än 25 grader). Så om du köper den i Sverige är den oftast på burk och inte flaska som jag köpte.

20140309-000043.jpg
Jag dränker i stort sett hela håret som ni kan se. För att få ut kokosnötsojan ur flaskan brukar jag värma den under rinnande varmt vatten ur kranen, funkar perfekt. Annars smälter det när man väl fått ur det i handen så det är inget måste. Ni hittar det i vanliga mataffärer. Testa!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here