Ny videoguide – Äpplen i miniatyr

Äntligen en ny videoguide!! Det är så kul att spela in dessa videos men det tar väldigt mycket tid, så jag hoppas att de uppskattas 🙂

Glöm inte att prenumerera på min Youtube kanal så att ni inte missar när jag lägger upp nya tutorials och kommentera gärna om det är något ni undrar över, eller om det är någon speciell video ni vill att jag spelar in!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-03-01

1 svar på ”Ny videoguide – Äpplen i miniatyr”

  1. Hej.
    Jag är en pysslande pensionär, som provat på många olika pyssel, men aldrig fimolera. Har nu köpt lera och lack och tittat på dina jättefina alster och videor. Tror inte att jag kan göra så fina som du, men tänker testa. Undrar vad det är för torrkrita som du använder på dina underbara äpple och vad det är för flytande lera du limmar fast öronkrokarna med.
    Tacksam för svar och Glad Påsk
    Veronica

    Svara

Lämna en kommentar