Äntligen en ny videoguide!! Det är så kul att spela in dessa videos men det tar väldigt mycket tid, så jag hoppas att de uppskattas 🙂

Glöm inte att prenumerera på min Youtube kanal så att ni inte missar när jag lägger upp nya tutorials och kommentera gärna om det är något ni undrar över, eller om det är någon speciell video ni vill att jag spelar in!

Tidigare inläggSupersöta små äpplen, eller?
Nästa inlägg5 inspirerande påskpynt

1 COMMENT

  1. Hej.
    Jag är en pysslande pensionär, som provat på många olika pyssel, men aldrig fimolera. Har nu köpt lera och lack och tittat på dina jättefina alster och videor. Tror inte att jag kan göra så fina som du, men tänker testa. Undrar vad det är för torrkrita som du använder på dina underbara äpple och vad det är för flytande lera du limmar fast öronkrokarna med.
    Tacksam för svar och Glad Påsk
    Veronica

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here