Skrållan ska få lite nya kläder!

Hittade mönstret i Burda nr 12 2005, det är egentligen inte till Skrållan men lade till lite extra sömsmån. Har inte provat dom på en Skrållan docka ännu, så kan inte säga om de passar eller ej (hoppas).

Jag sydde först en badrock i rosa frotté och ett vitt plysh-aktigt tyg ( vet inte vad det kallas) med små stjärnor på som foder. Var rädd att det skulle bli för tjockt men tycker det blev sött med ett foder.

Sedan blev det en joggingdress, egentligen var mönstret till en pyjamas men gjorde om det lite så blev det en perfekt joggingdress! Samma tyg som till fodret på badrocken med en rosa mudd. I midjan satte jag i en mjuk resår och kardborre i ryggen, så det enkelt går att få av och på.

Hittade även ett mönster till söta dockskor, så var bara tvungen att testa det (mönstret hittar ni här). Gjorde även om detta mönster lite då måtten på Skrållans fötter inte riktigt passade mönstret, Skrållans fötter var lite bredare och kortare.

Ville egentligen fodra skorna men det blev lite svårt då de var sååå små. Använde ett svart fejk-skinntyg och en rundresår som skosnöre och en liten rosa rosett på det!

Hoppas Skrållan blir glad ( eller syskon barnet snarare:)!

Tidigare inläggÁ la London marknad 2011
Nästa inläggDe perfekta röda..

2 COMMENTS

  1. Tack Becca för de fina kläderna till min Skrållan, hon blev jättefin i dom! Ha det bra! Kramar Ella

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here