Snart är julen här! – dags att köpa julsmycken

Snöflingor stiftörhängen, hjärtan stiftörhängen, skumtomar stiftörhängen, lussekatter stiftörhängenpolkagrisar örhängen, skumtomtar örhängen, pepparkaksgubbar örhängen, lussekatter örhängen.

Nu går dagarna fort! Ligger efter med allt känns det som. Men det kanske är mest på sociala medier när jag tänker efter. Sitter mestadels och tillverkar smycken och när jag har lite tid över så syr jag kläder till mig själv och till Leonard, så jag har egentligen en hel del att visa er! Men här kommer i alla fall lite nytt inom julsmycken. Det är så kul att göra julsmycken så det är svårt att slita sig, men jag ska försöka fylla på med lite annat emellanåt.

Om du är nyfiken på hur jag har gjort den lilla granen till julbilen så hittar ni DIY-guiden här!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2017-11-13

Lämna en kommentar