Var på en liten visit till Smögen i helgen. Där gick jag in i den farligaste affären någonsin, de hade bara inredningsprylar varav många var cupcakes och andra söta bakverk. Jag ville såklart ta med mig allt hem, men nöjde mig med en stor cupcake-skål med körsbär på, en lite mindre cupcake-skål och två andra söta skålar.

De står nu mitt på bordet och jag kan sitta och titta på dem utan att bli uttråkad en sekund, nästan. Tänk att få äta sina frukostflingor i dessa söta små skålar!

9 COMMENTS

  1. ÅHH så fina!!! vart har du hittat dem?? i vilken affär asså?!?!
    skålarna har ja redan:P men jag vill ah cupcakesen!!!!:D

  2. Jag har köpt sådana där cupcakes (med lock) fyra stycken (den i mitten lite mindre och gul form) i Vimmerby när jag var där. I en butik som heter Önska. 😉

    Kram Emma

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here