Plötsligt hamnade vi i Thailand! Jag tänkte visa er lite bilder och berätta hur resan hit egentligen gick. 

IMG_4133

Först är det ju alltid lika kul att hänga på flygplatsen, stå i köer och gå igenom kontroller med en rastlös liten tvååring. Men det gick helt ok och sen är det ju kul att leka lite i lekhörnan och kolla på flygplan!

När vi satte oss på första planet mot Helsingfors så var Leo helt slutkörd och somnade på någon minut och sov hela resan. När vi kom fram hade vi fyra timmar kvar tills nästa flyg gick så vi kunde ta det rätt lugnt. Vi åt lite mat och sedan gick vi till nästa lekhörna och lekte lite tills planet gick. IMG_4131

Nästa flygresa gick också ganska bra. Men det blir ju betydligt krångligare när man har en stor klåfingrig tvååring i knät och ska försöka äta. Åh det blir så trångt! Men man får försöka knö ihop två brickor vid ett säte så man får plats, och sedan äta fort!

IMG_4119

Ett måste att ha med på en 10 timmar lång flygresa är paddan! Annars hade det aldrig fungerat. Även om det finns tv-skärm i ryggstödet så är det bättre att ha favoritfilmerna nedladdade på paddan som inte har tre sekunders fördröjning. 

Leonard sov någorlunda några timmar och vi sov kanske inte lika bra. Även om man är trött och det är mörkt på planet så får man sånna sjuka myrkrypningar i benen och inte så bekväma säten. Vi hade beställt till lite extra benutrymme och det var guld värt när man har ett barn i knät. 

img_4118-3.jpgNär den där långa flygresan som man tror aldrig ska ta slut så kom vi äntligen fram! Vi hade förbokat en taxi som tog oss hela vägen från Krabis flygplats till Ko Lanta. Lite småsegt att sätta sig i en bil och åka i två timmar till men ändå skönt att komma fram och slippa den resan dagen därpå. Leo fick sitta i barnstol och vi somnade allihop, så det var väldigt skönt! 

img_4090-2.jpg

Sen är man ju inte normal på ett dygn så det blev en lugn dag med lite mat, bad och sen sova. Klockan två på natten vaknade vi alla tre och var pigga. Var vakna några timmar och somnade sedan om för att upptäcka att vi försovit oss och missat frukosten. Sån tur var hade jag legat vaken på natten och googlat bra frukostställen och hittade ett i närheten som till och med hade egenbakat glutenfritt bröd. 

IMG_4134

Så skönt att äntligen vara tillbaka i värmen!

 

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here