Tillbaka i Göteborg

Den här sommaren har både varit oändlig och samtidigt väldigt kort. Vi har i princip inte varit hemma alls utan har pendlat mellan semesterorter som Lysekil, Båstad och Skummeslöv. Väldigt härligt att ha varit ”ledig” i tre månader, men man är ju sällan ledig när man är egenföretagare. Utan det blir snarare väldigt stressigt att få ihop allt. Det blir istället mycket sena kvällar med jobb för att hinna göra allt roligt på dagarna. 

Detta innebär att jag har väldigt mycket att blogga om men har inte ens hunnit föra över bilderna till datorn. Men nu börjar hösten äntligen smyga sig på och Leonard börjar i förskolan igen, så här kommer lite bilder ifrån ett dramatiskt Göteborg.

Något jag hade lovat mig själv denna sommar var att jag skulle virka och sy, vilket jag faktiskt också har gjort. Så jag dammade av mina symaskiner, öppnade tygskåpet och tog fram ett tyg som jag undra hur det egentligen hade hamnat där, randigt? jag? Men det tyget fick det bli och jag blev faktiskt NÖJD med resultatet. Tur det, annars hade jag väl ställt tillbaka alla symaskinerna igen i väntan på bättre tider.

Nu är jag trikå-frälst och ska sy hundra klänningar till!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2017-08-12

Lämna en kommentar