Vi checkade in på Hilton vacation paradise, som låg precis ovanför stipen. ( ovan ser ni utsikten ifrån hotellrummet).

 

Vi hade lite hemliga planer så gav oss iväg på egen hand till stället där man skulle skriva in sig för att få sin äktenskapslicens. Det var en bit att gå så vi tog en taxi. Väl därutanför stor en massa försäljare som gjorde reklam för sina kapell. Det var ingen kö till registreringen så det gick ganska fort. Vi började gå inåt stan igen och gick förbi det kapellet som vi kollat in i förhand som hette Mon belle ami. Ett fint litet kapell utan något speciellt tema. Vi bokade en tid till dagen därpå och köpte sedan ringar i samma veva.

Vi hade inte direkt planerat att gifta oss förrän två dagar innan vi reste iväg så jag hade köpt tyg och sydde snabbt ihop en klänning som inte tog så mycket plats i resväskan. Håkan hyrde smoking ifrån ett ställe som kapellet samarbetade med. Vi tänkte köpt ringar dagen innan vi åkte men man måste visst ha lite framförhållning då det tar några veckor innan ringarna kommer. Men allt löste sig och det var skönt att slippa planera så mycket.

Vi hängde lite vid hotellets pool innan det var dags att göra oss fina.

Vi höll på att bli sena då taxichauffören inte kände till adressen. Men vi kom fram i tid till slut och det blev ett väldigt fint bröllop med bara oss tre. Leonard låg och sov i sin vagn under ceremonin och fotograferingen.

Vi åkte tillbaka till hotellet, drack champagne och firade med Marcus och Anni. Passade även på att försöka få med Leonard på bild :).

Sedan hade vi äntligen tid att se lite av det riktiga vegas! Alla kapellen ligger lite ovanför själva huvudgatan så vi hade mest fått seden tråkiga delen.

Vi åt god mexikansk mat Och det var supergott! Här ser ni förresten hemligheten bakom alla restaurangbesök: leksaker och underhållning!

Sedan promenerade vi runt mellan alla stora casino hotell. Alltid blå himmel på The Venetian hotell.

Helt otroliga hotell! Måste upplevas, man förstår inte vidden av det hela på bild.

Man kanske tänker sig att vegas inte är något för en barnfamilj men jag skulle snarare säga tvärtom. Leonard tyckte det var väldigt kul med alla roliga båtar och vattenspel!

Vid elva på kvällen gav vi upp och hoppade in i en taxi som tog oss tillbaka till vårt hotell.

Tidigare inläggChips-paus i Mojave
Nästa inläggDeath valley inn

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here