Virkade babyskor 2.0

virkade babyskor

Jag gjorde ett nytt försök med de virkade babyskorna, denna gång köpte jag ett mer passande garn för just detta ändamål istället för att ta ett jag redan hade. Använde Heavy cotton garn ifrån stoff och stil och virkade med virknål 3,5. Jag tycker det blev mycket snyggare med detta garn då det inte är lika luddigt och lite tunnare fast ändå stadigt. Jag vill inte att de blir för sladdriga utan mer som en riktig sko, fast mjuk och liten.virkade babygymnastikskor

Helt nöjd blir man väl aldrig? Men de var väldigt roliga att virka!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2015-03-06

Lämna en kommentar