vitt och fräscht

På fredag ska företaget få en egen lokal! Så idag har jag varit på IKEA och inhandlat lite prylar som kan vara bra att ha. Passade även på att gå igenom förrådet för att se om något gick att använda som inredning till lokalen. Hittade ett fint slagbord och en hylla i mörk träfärg som jag nu börjat renovera. Visst var möblerna fina som dom var, men ännu lite finare i vitt!

bordet innan

Bordet innan.
bordet färdigmålat

Och efter! Det blev faktiskt mycket fräschare. Jag är lite lat när jag målar och tar oftast den färgen jag hittar som blivit över. Så i detta fallet blev det en väggfärg som jag rollar på med en liten skumgummi-roller. Målar även med penseln där rollern inte når. Men det blev faktiskt mycket snyggare när jag rollade än när jag målade med pensel för det täckte bättre och blev planare.

Man får vara medveten om att färgen inte håller lika bra när det inte är en möbelfärg, men det är ju enkelt att måla till efter hand.

häftig himmel

Så här häftig himmel hade vi utanför fönstret.  Det var svårt att fånga på bild men det kom en rejäl dimma samtidigt som det var solnedgång.

#26

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2013-02-28

Lämna en kommentar