Årets höstsmycken är äntligen här!

Säger nog detta varje årstid men höstsmycken är helt klart min favorit att göra. Så mycket vackra färger och jag har massvis av inspiration efter semestern!

Det blev många olika varianter men inte så många av varje smycke, så ser du något du gillar kan det vara bra att inte vänta för länge. Det kommer fler höstsläpp men då blir det också mycket nytt. 

Min stora favorit i detta släpp är de maffiga rönnbärs örhänget som man köper styckvis, det är verkligen otroligt vackert! Rönnbären finns även i en mindre variant som är minst lika fina, men inte lika maffiga.

Förutom färgsprakande höstlöv så finns även höstlöven i glittrande guldfärg. Det är alltid svårt att fånga glitter på bild men tro mig, dom är så glittriga och fina.

Även flugsvamparna och kantarellerna har fått sig en makeover och jag vill bara äta upp dom allihop, men det är inget jag rekommenderar utan har dom i öronen istället. I butiken kommer framöver även fler maffiga statement örhängen och andra lite större örhängen.

Om Rebecca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara, skönhetskalendrar och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2023-01-31

Lämna en kommentar