Böcker och julsmycken finns nu äntligen i butiken!

Hade egentligen tänkt att vänta lite med julsmycken, men eftersom jag har hört att det är bra att vara ute i god tid så börjar jag så smått med julsmyckena. Ni är redan många som frågat när jag kommer att släppa dom och ja…det blev NU!

Ny design på bokörhängena

Jag fastnar lätt i detaljer. Har stört mig på att böckerna i bok-örhängena inte går att bläddra i, nu är problemet löst! De nya böckerna är alltså en uppdatering av de gamla, lite mer detaljerade, lite mattare färg och de går att BLÄDDRA i.

Om Rebecca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara, skönhetskalendrar och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2022-10-07

Lämna en kommentar