Choklad och ny energi

I helgen stod jag på Göteborgs choklad, lakrits och delikatessfestival och sålde mina smycken. Så kul att ni var så många som kom förbi för att handla, prata eller bara titta :).

Det tar otroligt mycket krafter att stå på mässa i flera dagar, framförallt för mig som jobbar dag och natt inför en mässa, så jag är oftast helt slut när den väl börjar. Men alla fina kommentarer och komplimanger ger mig energi. Så när mässan är slut och jag har tänkt ta det lugnt i alla fall en dag innan förberedelserna inför nästa mässa börjar så sätter jag igång att jobba på en gång. 

Så nu är lagret inventerat och hemsidan uppdaterad med nya smycken, bland annat denna kladdkaka halsbandet ( fler nyheter kommer inom kort!). 

 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2017-09-28

Lämna en kommentar