En gul popcorn slipover

Det kändes som att det behövdes ett lite enklare och snabbare projekt efter att ha virkat på samma tröja i flera månader. Blev lite trött på allt virkande så denna gången blev jag sugen på att sticka något gult. Jag tänkte först improviserat ihop en väst med ”bollar” på men råkade hitta ett helt perfekt mönster och fint passande garn ifrån sandnes garn. Jag köpte det garnet som rekommenderades i mönstret, två olika trådar, ett i alpacka och ett i mohair.

Den va väldigt rolig att sticka för det var ett väldigt enkelt mönster, samtidigt som man inte tröttnade för man skulle sticka popcornen in emellan.

Jag hade som deadline att hinna klart lagom till påsk och lyckades bli klar på självaste påskafton, så nöjd!

Om Rebecca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara, skönhetskalendrar och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2021-04-07

Lämna en kommentar