Det känns som att tiden går både lite för fort och för långsamt på samma gång! Nu är det tio veckor kvar och det känns som en evighet. Samtidigt som jag vill hinna få gjort mycket innan bebisen kommer.

Men kroppen börjar säga ifrån nu! Den vill inte alls vara i samma tempo som mitt huvud som har så många idéer och vill hinna rensa ut halva hemmet. Det känns lite frustrerande. Har haft mycket mer sammandragningar och förvärkar denna gången än med Leonard. Men då tog jag det också ganska lugnt dom sista månaderna. 

Försöker vila lite emellanåt och även stretcha ut kroppen med lite yoga varje dag. Förstår inte hur jag har klarat av en graviditet innan utan yoga!? Förutom ryggen mår jag ändå ganska bra, vissa dagar bättre än andra. Har till och med köpt lite bebiskläder och lite andra bra-att-ha prylar. Men mer om det senare!

Tidigare inläggVart tog påsken vägen?
Nästa inläggLyxig och nyttig frukost

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here