Så var påsken över för denna gången, hängde inte riktigt med där känner jag. Det har varit lite fullt upp både på veckodagarna och på helgerna så det är ett enda blurr alltihop. Först Leonards kalas en hel helg, sedan var vi i Uppsala på ” Alla älskar hembakat” mässan och sedan lite påskfirande på det.

Jag såg kanske glad ut på mässan men det var väldigt påfrestande för ryggen att stå upp så länge. Jag hade redan kört slut på kroppen efter att ha maratontillverkat smycken i några veckor. Men jag är glad över att ha klarat av det och att alla nya smycken blev så poppis! Nu blir det mässuppehåll på i alla fall ett år. Känns skönt att kunna jobba igen i sin egen takt och inte pressa sig så. För visst är det mycket slit inför en mässa, men det är också så kul att träffa alla kunder, så det kommer jag sakna.

På skärtorsdagen skärpte jag till mig igen och påskpyntade lite. Med påsken kom ljuset! Så härligt med soliga dagar efter allt detta mörker. Så glad att våren äntligen börjar göra sig påmind.  

Vi firade påsken både i Lysekil och i Göteborg så att Leonard fick träffa alla sina kusiner. Det var både roligt och intensivt, men nu håller vi oss hemma ett tag. Har så mycket roliga idéer som jag vill förverkliga men inte haft tid med. Så jag hoppas att jag kommer ha lite ork till det dom närmaste veckorna! Uppdatering kommer 🙂

Tidigare inläggGlutenfri Miniontårta
Nästa inläggGravid vecka 30 <3

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here