Nu var det dags att åka ut i öknen emot joshua tree national park.

Vi började med att åka längst bort till Cholla cactus garden. Det var egentligen ingenting dom rekommenderade i visitor center med små barn men det var inte så farligt bara man inte gick ut bland kaktusarna, men det jobbiga var alla getingar som svärmade kring bilen.

Sedan åkte vi tillbaka och stannade vid olika sevärdheter på vägen. Det häftiga är att det är små koncentrerade områden med olika specialitéer som runda, bulliga berg på ett område och kaktusar på ett annat. Men det var ju såklart Joshua trees som var huvudattraktionen i parken.

Våran plan var att hinna se solnedgången ifrån Keys view och vi hann precis! Vi var såklart inte ensamma men det var otroligt fin utsikt så det var helt klart värt!

Solen försvann snabbt och på en gång  blev det jättekallt!

Ett Yoshua tree i motljus.

Sedan började motell-letandet, inte helt genomtänkt att ta det i slutet på dagen. Vi borde bokat på en gång när vi åkte förbi ”staden” så det vi hade siktat in oss på var fullt. Men vi tog ett annat i närheten som vi tror hette Safari motor inn, helt ok motell som även hade pool som ingen vågade sig på att bada i.

Vi hade med oss en resesäng till Leonard så vi skulle slippa problemet att ha en extra säng i rummet men på detta motell var det standard med två stora sängar.

Vi åt en supergod frukost på Yoshua tree salone. Och begav oss sedan ut i öknen igen.

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here