Vi hittade motellet vi bokat i två nätter, Jerry’s motel som ligger ganska nära downtown. Ett väldigt fräscht och trevligt motell med wi-fi och gratis parkering. Man fick ett litet välkomst-kit med lite kex, muffins, chips och annat välbehövligt!

Vi var väldigt trötta efter den långa flygresan. Leonard hade sovit i några timmar men vi hade bara nickat till några gånger så vi gick och la oss när vi var incheckade och klara. Då var klockan typ nio på kvällen ( 06 svensk tid). Som vanligt kan man inte sova så många timmar men var nöjda över att Leo somnade om några timmar.

Vi började första LA dagen med att leta frukost och fick tips på motellet att det fanns ett food court ( Grand central market) rätt nära som hade bra frukost. Vi gick såklart en enorm omväg eftersom vi utgick ifrån att det inte gick att gå i tunnlarna, vilket man såklart kunde!

Väl framme åt vi supergod frukost som vi köpte på Egg slut. De glutenfria alternativen är sallad istället för bröd, så det blev stekt ägg, ost, bacon och sallad. Supergott!

Sedan tog vi bilen till uthyrningsstället för att lägga till mig och Håkan som förare. Försökte även byta ut barnbilstolen för att den känns mer som ett babyskydd så Leo sitter bakåtlutad och ser knappt ut genom fönstret, men det fanns inga andra alternativ.

Efter några timmars bilkö ( kändes det som) så var vi framme vid havet och Venice beach. Där vandrade vi längs med stranden och Leo tyckte det var superkul, det var mulet men varmt och skönt ändå!

Vi åt lite lunch på Urth café och fortsatte sedan att hänga på stranden. Alla var lite dimmiga efter tidsomställningen och Leo tyckte såklart att det var jobbigast.

Sedan betade vi av lite klassiska sevärdheter som Rodeo drive, Beverly hills, Hollywood och Walk of fame.

Men sen orkade vi inte mer utan åkte tillbaka till motellet för att sova

Vi avslutade La med en överblick över staden ifrån Griffit park observatoriet. Där man såklart även ser Hollywood skylten!

Ser ni lilla skylten på berget längst bort? 

Leonard tyckte det var skönt att röra lite på benen. Men vi orkade inte gå någon längre hike direkt, så varmt! 

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here