Legoland på 5 minuter

Det känns ju lite konstigt att skriva om legoland nu när vi precis kommit hem ifrån Norge, men det blir ju lite fel ordning annars.

Vi tog en fyradagars roadtrip till Danmark med legoland i sikte! Leonard var väldigt peppad inför resan då hans största ihållande intresse har varit just lego. Han började bygga redan vid tvåårsåldern och har nu en gedigen legolåda. Han sitter och bygger samtidigt som han tittar på Legoinstruktioner på youtube (ja, ni förstår!).

Ser dock inte så peppad ut på bilden, men han va inte beredd på att man skulle gå ut ur bilen på färjan. Kanske låter som en petitess men inte för en fyraåring :).

Vi tog Stena line över till Fredrikshamn och åkte vidare ner emot Billund. Vi hade hyrt ett hus tillsammans med delar av min familj. Kändes väldigt skönt att slippa stora hotell och folkmassor och istället bo i ett hus nära skog och vatten. Vi brukar ofta hyra små stugor via Airbnb och har aldrig blivit besvikna. Det enda negativa jag kan komma på är att man missar hotellfrukosten. Men ibland kan även mat ingå!

 

En superkass bild på det fina huset som vi hyrde. Det låg precis intill ett slott och en sjö. Det var väldigt skönt att gå en kvällspromenad efter att ha suttit i bilen en hel dag.

Tyvärr hade vi inte jättetur med vädret, det var ganska kallt och regnigt. Men vi var förberedda på det så jag hade på mig tre jackor samtidigt, man ska ju tänka lager på lager :).

Alla åkattraktioner ingår i entrépriset men Leo tyckte det roligaste var att stå och titta på dom små legotågen eller båtarna som åkte runt i dom uppbyggda legovärldarna. Jag lurade med honom på några åkturer, men han sa att han bara gjorde det för min skull!

Vi passade på att åka till Legoland den dagen som va bäst väder. Den andra dagen åkte vi till Givskud Zoo som ligger i närheten, man åker runt i sin egen bil så det passade väldigt bra när det regnade.

Jag filmade lite när vi var på legoland, inte helt lätt att ens komma ihåg att man har en kamera med sig när man springer runt där med två små barn. Men lite hann jag filma i alla fall! 
 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2019-07-21

Lämna en kommentar