Jag tänkte bjuda er på en förhandstitt på den nya handarbetstidningen Made by Me som kommer ut den 8:e Mars.

Made by Me, eller M by M som den också kallas är en helt ny handarbetstidning med ett nytt spännande koncept. Denna tidning är ingen vanlig handarbetstidning utan mer som en modetidning fast de har beskrivningar på allt. Blev positivt överraskad när jag bläddrade igenom den och ju mer jag läser desto mer gillar jag den.

Det är som om dom plockat ut de bästa bitarna ur både Elle, Burda och Allt om handarbete. Beskrivningar på vackra stickade koftor, sömnadsbeskrivningar på Dolce & Gabbana klänningar, virkade mormorsrutor, moderiktiga smycken, brudklänningar, intredningsdetaljer, väskor, håraccessoarer och ja, listan kan göras lång.

Det kommer ut två nummer av M by M i år, den första kommer ut den 8 Mars och det andra numret till hösten. Jag tycker det är  ett bra val att satsa på kvalite framför kvantitet!

Jag gillade verkligen denna tidning och jag tycker det var dags att det kom något nytt på denna fronten, längtar redan till nästa nummer.

Beskrivningar på vackra bröllopsklänningar och även många enkla och bra tips på hur du kan själv kan ändra dina kläder och skor moderiktiga.

Bra gör-det-själv guider på smycken.

Härliga inspirationsbilder.

Läsvärda och färgsprakande reportage.

Ett helt häfte fullt med lättförstådda beskrivningar.

Mönsterdelar i skala.

Stick och virkbeskrivningar. Här ovan ser ni flera varianter av mormorsrutor och beskrivningar på det.

4 COMMENTS

  1. åh vad jag längtar! är bortrest just idag när tidningen ska landa i brevlådan och med din sneakpeak blir jag ännu mer sugen =)

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here