Mässplaner och nya smycken

Insåg plötsligt att att det endast var två veckor kvar till ”Alla älskar Hembakat”-mässan som jag ska stå på. Jag sitter ju och gör smycken i princip varje dag, men inför en mässa så måste jag lägga i en extra växel. Framförallt är det kul att ha många nyheter till en mässa och de tar en del tid att utveckla nya smycken!

Så den senaste tiden har det hunnit bli en del smycken (vilket känns av i ryggen!!). Jag är SÅ GLAD över den fina responsen jag får på alla nya smycken, det ger verkligen energi!

Jag hoppas att jag kommer träffa några av er på mässan? Det här är den enda mässan som jag har inbokat i år och det känns lite läskigt och tråkigt, samtidigt som det är väldigt skönt! Min kropp skulle inte orka med mer mässor under graviditeten och det känns bra att kunna ta det i sin egen takt när bebisen väl är här. 

När man är så inne i smyckestillverkningen så blir man lite manisk och kan verkligen inte sluta! Har så många ideér som jag hoppas hinna med att göra inför mässan 🙂

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-03-14

Lämna en kommentar