Miniatyr-ask DIY

Här kommer en guide på hur man gör en liten miniatyr-ask!

Denna har jag gjort mönstret på själv, det går bra att spara ner och bara skriva ut. Klicka här eller på bilden för att ladda ner PDF:en.

 

Välj ut ett snyggt papper, gärna lite tjockare! Det här söta har jag hittat på panduro och passar ju utmärkt till en donut-ask. Klipp ut mallen och lägg på pappret, antingen kan du rita runtom eller skära direkt. Jag använder mig av skärmatta och kniv istället för sax. Men visst funkar det med en sax också, välj då storleken mindre på saxen.

 

Ungefär såhär borde det se ut när du skurit ut mallen.

 

Jag brukar dra försiktigt med kniven där asken ska vikas för att få fina raka linjer. Men var försiktig så att du inte skär hål på asken.

 

Limma eller tejpa fast dom små flärparna på insidan av asken. Jag använder dubbelhäftande tejp, då slipper man kladd och torktid.

 

Vik ner locket och asken är klar! Inte så mycket svårare än så. 

 

Nu är det bara till att fylla asken med något sött, varför inte lite donuts? Om du undrar hur man gör dom så hittar du en tutorial på det här! Lycka till 🙂

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2017-03-20

Lämna en kommentar