Blir väldigt glad när jag lyckas åstadkomma något dessa dagar, och mindre glad när jag inte lyckas. Men jag har så många idéer och så många smycken som bara väntar på att läggas ut i butiken. Jag är väldigt glad att energin finns där inne någonstans, även om kroppen inte alltid håller med! 

Äntligen har jag fyllt på med snacks-smycken i alla former! Finns både som halsband, örhängen, stor berlock och liten berlock. Snacks är ju lite av en craving för mig just nu så det är svårt att hålla tassarna borta :).

Dom här söta cupcake-smyckena var en nyhet inför mässan och dom var verkligen poppis! Men det blev några över och dom har jag nu lagt in i butiken.

Korv med bröd- smycken har varit slutsålda ett tag och väldigt efterfrågade så det blev en påfyllning även där. Dock är det mesta redan slutsålt, men det finns några kvar! Har även spelat in en video när jag gjorde dessa, kommer upp inom kort :).

Tidigare inläggLite smak av sommar & god mat
Nästa inläggHur går det med utrensningen?

3 COMMENTS

  1. Hej jag undrar om det går att beställa en ostkroksberlok till ett halsband? Tycker dom är döfräna!

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here