Sy- och hantverksfestivalen i Göteborg 2017

Så var det äntligen dags för sy- och hantverksfestivalen i Göteborg! Det var några år sedan jag och mamma var på någon tyg eller syfestival, har innan blivit ganska besvikna av utbudet. Men denna gången var det inte enbart sömnad utan även hantverk, det var ett stort lyft och hoppas på att det även kommer att vara så i fortsättningen!

Vi passade på att gå redan på fredagen och det gjorde vi helt rätt i! Väldigt behagligt med folk och välfyllda tyg och garnhyllor. Mycket fina garner! Här ovan ser ni garn ifrån Aurinkokehrä.

Otroligt fina sidenbandsbrodierier hos Kreativt broderi. Här hade dom fyllt i blommönstret med broderi så det fick ett mer tredimensionellt utseende.

Vintage in my heart är en favorit som jag kände till sedan innan, här köpte jag två superfina tyger.

Imponerande hantverk hos Föreningen knyppeldynan, där dom visade upp allt ifrån knypplade huvudbonader till krokodiler. Så kul att se!

Hos Johanssons lamm & ull tovades det för fulla muggar, 

Efter en sisodär fem-sex timmar började allt bli suddigt och det började bli dags att dra sig hemåt.

Ok, lite till kan vi väl kolla då…

En så rolig och inspirerande dag! Fick med mig lagom mycket tyg hem 🙂 Fyra tyger är till mig och resten ska jag sy kläder till Leonard. Gissa vilka som är till vem?

Tygerna är ifrån Vanja sea ( såå fina tyger!!) Vintage in my heart, Trådsnella, Elvelyckan och Tyglycka.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2017-08-25

Lämna en kommentar