Ligger något efter här på bloggen nu! Vi är iväg på en tre veckors roadtrip i Kalifornien och det var sjukt mycket att förbereda inför resan och jobb som skulle fixas så hann inte riktigt med. Men nu tänkte jag uppdatera med lite bilder på vad vi hittills hunnit med.

Vi åkte ifrån Landvetter i onsdags och mellanlandade i London där vi hade några timmar att döda. Men det var bara skönt att hinna äta lite god mat innan vi hoppade på nästa plan till Los Angeles. Leonard har ju för första gången egen sittplats och det var en enorm skillnad. Som tur var satt vi tre på ena sidan av flyget så vi kunde sitta och titta ut, Leo är helt galen i flygplan nu!

Vi hade förberett med många nya leksaker och en bilmatta som han kunde köra bilar på närsomhelst. Såklart även laddat ner filmer och serier till iPaden. Så själva flygresan gick faktiskt över förväntan, trots den långa flygtiden!

Men det var jobbigt när vi kom fram och behöva stå i alla dessa köer med ett trött jetlaggat litet barn. Men dom var väldigt snälla och släppte oss före i många köer.

 

När vi kom fram så var min storebror och Anni ( som vi reser med) redan på plats och hade hämtat hyrbilen så började den roliga biten att ta oss till hotellet och ta oss ann trafiken i LA!

Jag slapp köra och som tur var hade vi laddat ner kartor till Google maps så vi hade GPS att köra efter. 

Fortsättning följer…

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here