Vi har flyttat!!

Vårat nya vardagsrum!

Japp, som ni kanske förstår av rubriken så har vi alltså flyttat! Det var en pärs! Med en liten bebis och två företag som ska hållas igång, mitt i julrushen. 

Vi köpte lägenheten i masthugget i slutet på sommaren, då hade vi letat aktivt i två år. Saken är den att just dessa fyrorna i masthugget är rätt poppis, så dom går snabbt. Nästan alla har sålts på förhandsbud och då har det inte ens dykt upp så många på två år. Men nu kom det plötsligt ett gäng till salu på samma gång, så då knep vi en och köpte på förhandsbud. 

Man kan se lättnaden i ögonen efter att vi fotograferat hela lägenheten. Det man inte ser på bilderna är kaoset i trappuppgången 🙂

Det var den lätta biten. Sedan började den roliga resan med försäljning av våran gamla lägenhet. Jag har vart lite rädd att köpa ny just av den anledningen! När vi flyttat tidigare gånger så har jag haft ett kontor som jag jobbat ifrån och inga barn. Nu var det lite trixigare. Som tur var så hade vi rensat ur lägenheten en hel del, och även förrådet. Så grovjobbet var redan gjort. Men det är inte helt lätt att bo i en stylad lägenhet med extravisningar med två barn, när man dessutom arbetar hemifrån. Jag använder ju mer än en dator när jag arbetar.

Så här såg det ut på kontoret mellan visningarna.

Sista piffet i sovrummet innan visningen.

Leonard blev väldigt nöjd med sitt nya stora rum ( som han visserligen ska dela med sin lillasyster). Väldigt kul att fixa barnrum på nytt, hans gamla rum var mer anpassad till en liten bebis. Nu finns det mycket förvaring, större garderob med bättre överblick och en ny stor säng. Vi har även ställt in Leonards gamla säng som Anabelle ska ha sedan när hon börjat sova hela natten.

Det var det första rummet som vi fixade i ordning och det enda som vi målade om. Även om jag är sugen på att måla om flera rum, men det får vänta lite.

Utsikten ifrån köket precis när vi flyttat. Anabelle står och tittar på när Leo är ute och åker pulka.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2019-03-14

Lämna en kommentar