Ett lejon till Halloween

Det här med leksaker är inte alltid helt enkelt. Oftast köper man någon pryl som ser lite rolig ut och barnet leker med den i några dagar för att sedan glömma bort den. Jag försöker tänka lite smart när jag köper leksaker. Dels hållbarheten och hur utvecklande leksaken är. En sak som man har glädje av länge och som kan användas om och om igen är maskeradkläder!

Visst är det roligt att klä ut sig? När jag var liten klädde vi ut oss till zorro, catwomen och batman (kanske märks det att jag har tre äldre bröder? :). Vi gjorde våra maskeradkläder själva med enkla medel. Klippte hål i ett svart tygstycke för att få en ögonbindel, tejpade ihop en kartongbit som skulle föreställa en hatt och letade fram pinnar i skogen som vi använde till svärd. 

Leonard är i den åldern som man börjar med rollekar och tycker det är kul att klä ut sig. Han fick den här urgulliga lejon-manteln av sin farmor och tyckte det var superkul att skrämma sin lillasyster! Nu är det ju dessutom snart Halloween, så passa på att köpa en rolig utklädnad som även passar bra i utklädningslådan :). 

Om ni är sugna på att köpa en liknande lejonutstyrsel så hittar ni den här! Jag hittade även en urgullig variant till lilla Anabelle <3

 

 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2020-05-08

Lämna en kommentar