Jag började virka ett sommarlinne för ett tag sedan. Det är ju inte lätt att sluta när man väl har börjat! Så jag virkade klart det på en dag eller två.

Om ni undrar vart jag hittade mönstret till linnet så använde jag tyvärr inget utan improviserade ihop allt, mycket roligare så. Det är inte så svårt att improvisera ifall man virkar till sig själv och vet hur mönsterdelar brukar se ut. Det gäller bara att prova det man virkar ofta så man slipper repa upp en massa, då tröttnar man snabbt.

Garnet jag använde var ett naturvitt Bamboo-garn. Verkligen ett härligt och mjukt garn att virka i.

Jag älskar den lilla blom/stjärn-detaljen i ryggen, den ger linnet det lilla extra.

Tidigare inläggSy om en t-shirt utan krångel
Nästa inläggLolitaloppisen

5 COMMENTS

  1. Snälla kan du inte lägga ut en bild på dina värktyg du använder när du jobbar med fimoleran?

KOMMENTERA

Please enter your comment!
Please enter your name here