Äntligen höst och bästa resevagnen

Laddar inför första jobbveckan! Så härligt med höst och komma igång med verkligheten och vardagen igen. Den stora nackdelen med att jobba hemifrån är att det kan bli svårt att få något gjort i lugn och ro, eftersom vi båda jobbar hemma och Leonard bara får vara i förskolan i 15 timmar per vecka nu när vi är föräldralediga. Men fördelen är att vi kan dela upp det som vi vill. Så förhoppningsvis får vi båda gjort lite i alla fall!

En bild ifrån i söndags när vi var på väg hem ifrån en söndagsfrukost, så gott med hotellfrukost!!

Ser ni vagnen förresten? Det är en Yoyo babyzen med liggbas, vi har även en med sittbas till Leonard. Det är absolut det bästa köpet till barnen, utan tvekan! Så många gånger vi har varit på en trång restaurang och bara stuvat undan vagnen i ett hörn eller alla resor vi har haft användning för vagnarna och dessutom kunnat ta med dom som handbagage på flyget. Eller när man är på stan och shoppar så är det så smidigt med en liten vagn som lätt går att köra med en hand. Dom tar heller i princip ingen plats i bilen! Ja listan kan göras lång och livet har blivit mycket enklare med dom här resevagnarna. Så bra tips!

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-08-13

Lämna en kommentar