Nya rutiner

Även om jag stundvis tvivlade på att det faktiskt skulle komma en liten bebis så kom hon till slut, lilla Anabelle <3.
Jag tänkte dela med mig av min förlossningsberättelse för jag själv älskar att läsa sådana, men det kommer lite senare.

Det har varit otroligt skönt att bara ta det lugnt och att umgås med familjen hela sommaren, utan jobb och dator. Har inte öppnat min dator på två månader!! Det är faktiskt lite sjukt när det gäller mig. Ok, har svarat på mail ifrån mobilen men inte mycket mer än så :).

Eftersom det inte är jag själv som skickar ordrarna så har det gått väldigt smidigt denna gången. När jag kom hem ifrån BB med Leonard så tog det inte många dagar innan vi var på plats på kontoret för att packa ordrar och det var inte helt kul att stressa med sådant när man precis blivit mamma och behövde lite tid för att komma in i den rollen. Ett halvår senare så flyttade vi lagret till Lysekil så min mamma sköter packandet och skickar allt till kunder så att jag kan fokusera på att tillverka smycken hemifrån. Det var väldigt mycket enklare att arbeta hemifrån och kunna ta lite tid här och där även om det är mer effektiv arbetstid på kontoret.

Den här gången hade jag inte bokat in några marknader eller något alls som kunde stressa. Eftersom hon skulle komma mitt i sommaren så är det ändå lågsäsong för mig och Leonard är ju också hemma så det blev en naturlig paus. Det skadade heller inte att det råkade vara världens finaste väder!

Jag nördar ner mig totalt i gravid- och mammapoddar när jag är gravid och så många som berättar hur det är den första tiden med en nyfödd bebis, att det inte alls är så självklart att det är sådär rosaskimrande. Eftersom jag mår så dåligt när jag är gravid ( mycket foglossning och ryggont), så det känns som att komma ut ur en lång och mörk tunnel. Så i jämförelse med dom sista två-tre månaderna som gravid är allt en dans på rosor och rätt så rosaskimrande!

Självklart är det nya rutiner som ska in med två barn istället för ett. Och det tycker jag mest har vart spännande att se hur Annabelle är som person och vad hon gillar och inte gillar, hur läänge (kort tid) hon kommer sova i sträck, hur ofta vill hon äta, gillar hon att ligga i vagnen, funkar det att åka bil, äta ute, ligga själv en stund osv. Har även vart väldigt spänd på hur Leonard skulle ta det hela och om man klarar att handskas med två barn själv. Ja, det har varit väldigt kul att upptäcka allt det nya och se hur bra det faktiskt har gått. Något jag verkligen har tagit med mig ifrån förra gången är att allt förändras hela tiden och man ska ta tillvara på dom stunderna man befinner sig i just nu. Det är verkligen mysigt att ha en liten bebis och just nu vill jag inte att hon ska bli större, även om det är kul att se hur hon utvecklas.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-08-11

Lämna en kommentar