Tillverkningen är i fullgång

Då var sommaruppehållet över och jag har börjat tillverka smycken igen. Äntligen får man väl ändå säga! Tror aldrig jag har haft ett så långt uppehåll som två månader. Men det var välbehövligt och det är nästan omöjligt att arbeta med lera i den värmen som varit, bra tajming helt enkelt.

Nu är planen att göra en sorts smycken varje dag. Har lyckats hålla det hittills men det har bara gått tre dagar, så vi får se hur länge jag lyckas med det.

Behöver alltid en plan med vad jag vill få gjort under dagen men det är viktigt att vara realistisk och flexibel när man har en liten bebis att ta hand om. Jag prioriterar alltid saker som sömn och mat i första hand. Jag gör saker som kräver full koncentration när Annabelle sover och lite mer enkla saker som att sätta ihop smycken när hon vill sitta i knät. Det är ju underhållning för henne och tittar nyfiket på vad som händer!

Jobbet är ingenting som stressar mig utan snarare gör att jag får energi. Så därför är det viktigt för mig att få jobba lite varje dag och är så glad att det faktiskt fungerar med både bebis och jobb.

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-08-16

6 svar på ”Tillverkningen är i fullgång”

 1. Hej
  Jag undrat om du har en korv med bröd helst 3 cm men utan smyckesdelar till salu?
  Hoppas hoppas
  Mvh karin

  Svara
 2. Så fina saker du gjort. Undrar hur du gör detaljerna på cupcakens/muffinsen och jordgubbarna? Gör du dem för hand? Mvh Marika

  Svara

Lämna en kommentar