Bebishörnan – Inspiration!

Det var väl ändå dags att lilla bebisen skulle få sin egen lilla hörna i sovrummet! Har haft allt klart i huvudet sedan länge, men det tog emot att sätta igång. Det blir ju lätt lite stökigt att skruva, borra och fixa så det kändes inte så lockande.

Så här ser mina inspirationsbilder ut för babyhörnan.

Ville ha lite dova pastellfärger blandat med naturmaterial. En kroklist att hänga upp små söta babysaker på, tråkigt att bara förvara allt gulligt i en byrålåda. Jag tänkte även göra en babymobil i samma stil men det får vänta lite. Och kanske lite ampelväxter i hörnet hade vart fint?

Så här blev resultatet!

Gjorde en liten sänghimmel också så det blev lite mysigare. Jag använde en hyllkonsoll i trä som jag limmade fast en pinne på. Fållade en tygbit som jag bara hängde över konsollen. Jag tycker det blev riktigt mysigt i den lilla babyhörnan och hoppas att bebisen också kommer att tycker det (om hon nu kommer ut någongång!).

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-06-27

Lämna en kommentar