Enkel och god jordgubbstårta

Vi hade inte direkt några planer för midsommarafton eftersom det var rätt stor chans att bebisen skulle titta ut den helgen. Men när jag vaknade på midsommarafton och kände att: idag kommer det ju inte hända något! Så bestämde vi oss för att fira lite midsommar med våra vänner i Göteborg istället för att sitta hemma och bara vänta.

Men ingen midsommar utan jordgubbstårta! Och att göra en tårta behöver ju inte vara så komplicerat!

Jag använde detta recept för en glutenfri botten som vanligt. Och fyllde den med ett lager Nutella och ett lager marsankräm. Tänkte haft i lite lemoncurd i marsanen också men hade tyvärr ingen hemma. Täckte hela tårtan med grädda och pyntade med Noblesse och jordgubbar ?. Kanske inte blev den vackraste tårtan men god blev den!

Lyckades hitta en klänning som jag kunde klämma ner mig i och en blomsterkrans som jag köpt utifall att det blev midsommarfirande! 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-06-27

Lämna en kommentar