Becca design fyller 8år!!

Det är ju faktiskt lite knäppt att jag idag för 8 år sedan slog upp portarna till min egen webbshop! Några månader tidigare hade jag tagit Direktris-examen och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Men eftersom jag hade ett vilande företag och verkligen ville få det att fungera så bestämde jag mig för att i alla fall prova.

I den här lilla ettan i Masthugget började allting. Kanske inte det mest ergonomiska arbetsbordet men den här bilden säger ju lite om hur jag jobbade ( eller jobbar!). Till höger i bild står det en kartong med accessoarer som precis blivit levererade, till vänster en dator och en räkning som ska betalas. Framför mig sitter jag och sätter ihop smycken, ingenting har förändrats :).

Många marknader har det blivit genom åren. Här står jag på À la londons första (?) marknad nere vid operan, utomhus i ett cirkustält. Det var en väldigt rolig marknad som höll på sent på kvällen med livemusik, om jag inte minns fel. Men jag måste ju säga att jag skäms när jag tittar på dom här bilderna! HUR ser mitt bord egentligen ut? Haha ingen ordning på något. Minns att jag var så stolt över hur mycket jag sålde för den kvällen, sån härlig känsla!

En bild ifrån min första riktiga mässa, lakritsfestivalen närmare bestämt. Andra gången jag åkte ända till Stockholm för att stå på marknad och jag hade ingen aning om hur mina smycken skulle bemötas på en sån här typ av mässa. Men även denna gången fick jag en chock för allt sålde nästan slut redan första dagen. 

Och en bild ifrån min senaste mässa på Bak och chokladfestivalen i Stockholm.

Även om jag har suttit och gjort smycken nästan dagligen i åtta år så har jag verkligen inte tröttnat! Jag får nya idéer hela tiden och mycket förändringar har skett under åren. Jag hoppas att även ni kan se på smyckena hur jag har utvecklats och att kvalitén har blivit bättre och snyggare! 

Om Becca

Mitt största intresse är design, sömnad och även allt annat man kan skapa. Här på Designbecca hittar du utöver kreativa guider även mina skönhetstips om hudvårdsrutiner, bra mascara och andra guider.

Inlägget senast uppdaterad: 2018-02-20

Lämna en kommentar